Vierailu Raussilaan 21.9.2006 - FHRA Kouvola Club

Kuuma kesä 2006 ehti kääntyä jo ehtoopuolelle ja viilentyä, kun tallille kantautui tieto nuorista jenkkiautojen ihailijoista Elimäen Raussilasta, Kuntoutumiskoti Raussilan Risteyksestä. Kuntoutumiskodin 13 - 18 -vuotiaat tytöt ja pojat olivat nähneet autojamme. He olivat haaveilleet harrastajien tapaamisesta ja lähemmästä tutustumisesta kalustoomme. Kun tämä vihdoin 21. syyskuuta toteutui, juttu tuli kuitenkin yllätyksenä. Heille oli kerrottu, että torstaina tapahtuisi jotain ikimuistoista, mutta vain joku uskalsi veikkailla jotain jenkkiautoihin liittyvää. Koskisen Marjan Corvette oli tullut nuorille tutuksi, mutta että paikalle tuli näin paljon ja erilaista kalustoa!

Meitä autollisiakin taisi olla kymmenkunta, ynnä Kari, joka metelöi peränpitäjänä Ducatillaan. Olihan meillä pieniä teknisiä ongelmia: yhdellä ei ladannut, kahdella vilkut toimivat vain toiseen suuntaan, jarruvaloja oli kateissa ja bensakin kävi hätäisimmillä vähiin. Mutta vastaanotto Raussilan entisellä kaupalla oli todella innostunut ja sydämellinen. Hyvät tarjoilutkin olivat meille leiponeet ja paistaneet.

Kiitän kaikkia Raussilan reissuun osallistuneita. Myös kuntoutumiskodin väki kiittää ja haaveilee uusista cruisailukokemuksista. Otetaan ensi kesänä uusiksi!

Tässä on otoksia FHRA Kouvola Clubin vierailusta Raussilan kuntoutumiskotiin 21.9. Kameran kanssa soikoili Challengerin yliaktiivisiksi äityneiden jarrujen hermostuttama Leena Laurila. Varmaan tuokin vika johtui omistajan blondiudesta.


raussila01.jpg
raussila02.jpg
raussila03.jpg
raussila04.jpg
raussila05.jpg
raussila06.jpg
raussila07.jpg
raussila08.jpg
raussila09.jpg
raussila10.jpg
raussila11.jpg
raussila12.jpg
raussila13.jpg
raussila14.jpg
raussila15.jpg
raussila16.jpg
raussila17.jpg
raussila18.jpg
raussila19.jpg
raussila20.jpg
raussila21.jpg
raussila22.jpg
raussila23.jpg
raussila24.jpg
raussila25.jpg

Created by IrfanView